BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Anaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları çerçevesinde 25 Ekim 2023 tarihinde öğrencilerimizin katılımıyla "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz 5 yaş E Süper Minikler Sınıfı öğrencileri, kulüp çalışmaları kapsamında 24.10.2023 tarihinde İlimizde bulunan Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret için başta Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimi olmak üzere tüm görevlilere ve bizleri kabul edip ağırlayan huzurevi sakinlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Bilecik Anaokulu öğrencileri minik astronotlar hafta sonu yürüyüşlerinde buldukları taşları sınıflarında boyadı. Haftanın her bir gününe bir resim kodlayan ve bu şekilde haftanın günlerini öğrenen minik öğrenciler, hem eğlendiler hem öğrendiler.

Haz

Bilecik anaokulu Mutlu Kalpler Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hatice ÖZSAKARYA rehberliğinde  '' Sokakta Matematik Var'' eTwinning projesi matematikle ilgili etkinlikler ve proje çalışmaları yapmaktadırlar. 3 ülkeden 14 ortak ile yürütülen projenin ortak ülkeleri; Türkiye, Azerbaycan, Romanya' dan oluşmaktadır. Bu proje ile amacımız;  matematiği günlük yaşamla ilişkilendiren bireyler yetiştirmek, yaratıcılığı destekleyen eğitim ortamları oluşturmak, araştıran çocuklar yetiştirmek, matematik okuryazarı olmak, problem çözme ve düşünme becerileri kazandırmaktır.